هشدار در مورد ناشنوایی بعد از ابتلا به کووید-19-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

هشدار در مورد ناشنوایی بعد از ابتلا به کووید-19

یکی از محققان دانشگاه استرالیای جنوبی در مورد ناشنوایی ناگهانی پس از عفونت کووید-19 هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر. یافته ها و توصیه های کیم گیبسون، مدرس پرستاری دانشگاه استرالیای جنوبی، که خود دچار کم شنوایی ناگهانی از کووید-19 شد در آخرین ویرایش مجله پزشکی بریتانیا Case Reports منتشر شده است.

 

گیبسون چندین هفته پس از تجربه عفونت خفیف کووید-19 در سال 2022 دچار کم شنوایی حاد یک گوش همراه با سرگیجه و وزوز گوش شد. او به متخصص گوش و حلق و بینی ارجاع و کاهش شنوایی حسی-عصبی در او تایید شد.

 

گیبسون گفت که شواهد پیرامون تأثیرات کوتاه‌ و بلندمدت کووید-۱۹ و واکسن‌ها هنوز در حال ظهور است و هدف این مقاله برجسته کردن عوارض جانبی کمتر شناخته‌شده ویروس است. پزشکان باید هنگام صحبت با بیماران، از دست دادن شنوایی ناگهانی را به عنوان یک عارضه جانبی کووید-19 در نظر بگیرند. کورتیکواستروئیدهای (داروهای ضد-التهابی ) با دوز بالا گزینه اول توصیه شده برای درمان این عارضه هستند و مهم است که پزشکان عمومی به محض بروز علائم، بیماران را سریعا به متخصصان ارجاع دهند.

 

کم شنوایی و علائم مرتبط با آن می تواند تأثیر قابل توجهی بر کیفیت زندگی فرد داشته باشد و ارتباط نزدیکی با اضطراب و افسردگی دارند. گیبسون گفت که علیرغم اینکه در زمینه آموزش بهداشت کار می کرد، از اینکه کووید-19 باعث کاهش شنوایی می شود آگاه نبود.

 

کاهش شنوایی حسی عصبی ناگهانی (که به عنوان ناشنوایی ناگهانی نیز شناخته می شود) زمانی اتفاق می افتد که شنوایی خود را خیلی سریع از دست می دهید(معمولا فقط در یک گوش). این ممکن است فورا یا در بازه زمانی چند روزه اتفاق بیفتد. افراد ممکن است دچار اختلال شنوایی خفیف یا از دست دادن کامل شنوایی شوند و ممکن است موقت یا دائمی باشد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده